Vastgoed projecten

 

Vastgoed impressie is verre weg het product wat het meest wordt gebruikt in de visualisatie wereld. Simpelweg omdat de budgetten hiervoor toereikend zijn. Dit is in rap tempo aan het veranderen door slimme software en computers die steeds sneller zijn. Denk hierbij aan enkel keuken of interieur waar de artist impressie steeds meer wordt ingezet om verkoop te stimuleren.

Jaren geleden was het nog niet de normaalste zaak van de wereld dat voor architecten tekeningen digitaal worden opgemaakt, impressies werden nog met marker of airbrush uitgewerkt. Later werden op basis van lijntekeningen de maten uitgerekend en vervolgens ingevoerd om hier vervolgens een artist impression van te creƫren. De architect van nu werkt gelukkig digitaal en is dit een groot voordeel bij het visualiseren van de vastgoed projecten.

CG-presentations heeft ervaren krachten dit langer dat 15 jaar in het vak zitten. Wij zijn volledig up to date en zijn in staat projecten snel en duurzaam aan te leveren. Van een enkele sfeer impressie tot 3D animatie, wij staan voor u klaar.