3D illustratie

CG-Presentations maakt uitsluitend hoogwaardige 3D illustraties. In vastgoed is het al decennia gebruikelijk 3D visualisaties en artist impressions te laten maken voor toekomstige projecten. Tegenwoordig wordt een 3D visualisatie op elk terrein ingevoerd, zoals b.v. bij dit luxe ligbad, te houwen uit laborite, gemaakt in opdracht van de bekende beeldhouwer Jan-Carel.

3D illustratie interieur
3D illustratie keuken

Deze 3D animatie is een toevoeging op de illustraties, gecreëerd om het product nog beter te ervaren.

Een visualisatie bureau

CG-Presentations heeft meer dan 20 jaar ervaring met 3D vormgeven met voornamelijk Artist impressions en 3D visualisaties. In de loop van de jaren lijkt alles 3D te worden. Denk bijvoorbeeld aan Animaties, Virtual Reality, Augmented Reality, 3D printing en 3D scanning etc. Op dit vakgebied zijn wij thuis en bieden advies en producten op maat. Wij zijn gedreven en bedreven in het vak, altijd opzoek naar nieuwtjes en dus op de hoogte om onze klanten het beste te bieden.

Onze beelden worden o.a. ingezet voor architectuur, beursstands en het visualiseren van concepten zoals hierboven beschreven. Het is onze passie deze visualisaties zo realistisch mogelijk te maken zodat de inleving maximaal is. Daarnaast moeten de beelden pakkend en aantrekkelijk zijn zodat onze klanten hun doelen kunnen bereiken.

Kosten van onze producten

Wij zijn transparant over onze prijzen. Het is echter lastig direct een prijs te geven per product omdat  men te maken heeft met “invoer” als er geen 3D model bestaat. Deze “invoer” is per project verschillend. Meerdere producten als set, denk aan visualisaties inclusief plattegrond, gevelbeelden en vogelvlucht, hebben ook invloed op het kostenplaatje.

De kosten van 3D impressies verschillen enorm bij de verschillende aanbieders. CG-Presentations zet zich in de hoogste kwaliteit 3D producten te genereren voor de laagste prijs. Om deze hoge kwaliteit aan te houden maken we gebruik van kostbare hard- en software in combinatie met een bibliotheek welke in de loop van de jaren is opgebouwd en aangeschaft. Dit helpt niet alleen de kwaliteit van onze producten te verbeteren, maar ook de snelheid waarin projecten worden uitgewerkt. Onze kennis en expertise is hierin van groot belang.

Het maken van een verkooptekening is tijdrovend. Zoals gezegd is hardware van groot belang en ook software, bibliotheek en parate kennis (2D en 3D) is onmisbaar. Voor klanten is het te overwegen een simpelere impressie in te zetten vanwege een lagere kostprijs. Gelukkig liegen de statistieken er niet om en is het duidelijk dat wij mensen in plaatjes denken, de hoogwaardige 3D afbeeldingen kunnen een bijdrage leveren aan uw succes!

Voor een afbeelding waarbij gebruik gemaakt wordt van een foto en bestaande 3D materialen, is de prijs vanaf  200.-.  Complexe artist impressions waarin bijvoorbeeld alle 3D modellen handmatig ingevoerd moeten worden en waarbij de details van essentieel belang zijn kunnen oplopen tot boven de 2000.-. In goed overleg kiezen wij samen de weg naar een afbeelding op maat.

Presteren en leveren onder tijdsdruk

CG-Presentations geeft een klant vooraf aan wanneer impressies, plattegronden, geveltekeningen, vogelvluchten en animatie etc. geleverd kunnen worden en wij stellen ons ten doel dat stipt na te leven. Wij schromen niet, in geval van grote tijdsdruk, dag en nacht door te werken om gemaakte afspraken na te komen.

Wat kunnen we voor u doen?

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact opnemen voor uw project. Snel een vraag? Stel hem dan via onze chat!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op

Als specialist in Artist Impressions staat Jeroen Verduin u graag te woord.


CG Presentations

Bel: +31 (0) 33 – 4333747
Mail: info@cg-presentations.com


Of kom langs:

Waarden 25a
3831 HA, Leusden

CG-logo-l