Uw eigen AR applicatie
laten maken?

Wat is AR?

Aangevulde of toegevoegde realiteit of AR (Engels: augmented reality) is een realtime beeld van de werkelijkheid waarin met wat technisch hoogstandjes objecten worden toegevoegd door smartphone of tablet. Hiernaast een voorbeeld van een AR product gerelateerd aan “architectuur”.

Het voordeel van Augmented Reality is de laagdrempeligheid. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, en deze draagt men vrijwel altijd bij zich. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van Virtual Reality, waarbij gebruik wordt gemaakt van een VR-bril.

Bovendien is het mobiele device plaats onafhankelijk en kun je locatie zelfs als context gebruiken. Tegelijkertijd zijn smartphones krachtig genoeg voor een vloeiende AR-ervaring. Daarmee zijn technologische drempels verleden tijd.

Augmented Reality, de onmisbare tool van de toekomst..

Het is ondertussen niet nieuw meer, maar je ziet het steeds vaker.

Niet alleen de grote bedrijven met een budget voor innovatie maken gebruik van deze tool, denk hierbij aan Ikea met bijv. het toepassen van meubels in uw eigen woonkamer.  Nu wordt het steeds toegankelijker voor iedereen en ook onze hardware is er steeds meer toekomst bestendig. Tegenwoordig hebben onze mobiele apparaten meerdere camera’s en dat is niet voor niks.

CG-presentations kan met trots vertellen dat ook wij meedoen aan deze ontwikkeling. Kwaliteit in onze 3D producten staan wij voor garant en nu ook de programmatuur. Onze applicaties worden zwaar aan de tand gevoeld voordat het de klant bereikt en zorgt ervoor dat deze professioneel kan worden ingezet.

“AR will be as important as eating three meals a day.” – Tim Cook –

Een AR applicatie op maat?

Nieuwe standaard

Gedreven door de ambitie om uit te blinken in ons vak hebben wij ons ten doel gesteld de standaard te zetten in 3D ontwerp en vormgeving. Een platte organisatie gekoppeld aan lage overhead stellen ons in staat om flexibel te reageren dan wel proactief mee te denken, dit alles tegen een vergoeding waarin wij een nieuwe standaard zetten. Als het gaat om een woning, interieur, beursstand of gebouw is het belangrijk dat de consument zich hierin kan vinden. Alleen een blauwe lucht met een zonnetje is niet voldoende en verkeerde keus in meubels kan zelfs afschrikken!

Onder portfolio kunt u verschillende voorbeelden zien van artist impressions, visualisaties, animaties en product presentaties. Kijkt u eens onder het kopje “Portfolio” en bekijk hier een aantal voorbeelden.

Veel voorkomend werk waarbij we ondersteunen in het verkoopproces

Wat wij voor U kunnen betekenen?

Vul het formulier in om contact op te nemen of stuur ons een bericht via onze chat. Bellen kan ook op het nummer +31 (0) 33 – 4333747

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op

Als specialist in Artist Impressions staat Jeroen Verduin u graag te woord.

CG Presentations

Bel: +31 (0) 33 – 4333747
Mail: info@cg-presentations.com

Of kom langs: