Artist impression laten maken

Een artist impression is een belangrijk middel bij de verkoop van vastgoed, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie van bestaande bouw. Daarnaast zijn de artist impressions van CG-Presentations zeer geschikt voor interieur presentaties en product presentaties.Ook standbouw impressies horen min of meer historisch tot de doelgroep van CG-Presentations.

Met de artist impressions van CG-presentations zorgt u ervoor dat de consument een goed en realistisch beeld krijgt van de toekomstige werkelijkheid.

Voorbeelden van deze sfeer impressies worden oa toegepast bij interieur, exterieur, vogelvlucht, maatkeukens, zonnestudie, product visualisatie en ander presentatie materiaal. Onder portfolio kunt u verschillende voorbeelden zien van artist impressions.

Artistieke impressie is een term die wordt gebruikt in de kunst, wetenschap en techniek, om een grafische voorstelling aan te duiden van een constructie die nog niet vervaardigd is of van een verschijnsel dat nog niet waargenomen is of niet visueel waargenomen kan worden. Bij bouwwerken spreekt men vaak van een architectural rendering.