Een goede presentatie kan het winnende lot zijn.

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact op voor uw project, of bekijk hier enkele Computer Gegenereerde presentaties van
Pontsteiger Amsterdam.

Geef uw pitch een boost en verhoog daarmee uw slagingskans.

Artist impression op maat?

Wij zijn ervan op de hoogte dat standbouw bedrijven en architecten alles al in huis hebben als het gaat om het maken van de presentatie of een visualisatie te genereren. Echter geeft dit de mogelijkheid om voor kleine prijzen dit materiaal een boost te geven waardoor klanten sneller over de streep worden getrokken.

Van concept tot en met animatie.

Of het nu gaat om een realistisch interieur of de visualisatie van een complete woonwijk, wij garanderen uw concept of idee op de best mogelijke wijze weer te geven. Wij werken nauw samen om een accuraat 3D model te genereren waarvan een fotorealistisch 3D afbeelding gemaakt wordt om uw ontwerp te communiceren.

Het opzetten van een presentatie die hand in hand gaat met de visie van onze klant. Van ieder product scheppen wij een hoogstaande visualisatie om uw verkoop te optimaliseren.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van de standbouwwereld. Van concept tot design tot visualisatie in 3D realiseren wij een fotorealistisch plaatje van uw beurspresentatie. Mocht het wenselijk te zijn bewegend beeld/animatie te creëren van het concept is dit zeker mogelijk!

Foto realistische uitwerking van uw concept?

Vandaag de dag wordt door snelle computers en slimme software de prijs voor een impressie of zo geheten “artist impression” goedkoper en kan worden ingezet voor bijvoorbeeld woningbouw, standbouw, keukens, interieuren etc.

Trots op werk voor onder meer

Contact opnemen

Hebt u een eenvoudig of uitdagend project voor onze 3D-artiesten? We vinden het fantastisch om uw ideeën visueel te maken, van echt niet te onderscheiden. Van structurele projecten tot ad hoc werkzaamheden, we gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij mikken er op u te voorzien van concept, prototypes of ideeën. Wij visualiseren fotorealistische 3D impressies van architectuur, beursstands en producten, welke vaak nauwlijks te onderscheiden zijn van echte foto’s. Een plaatje van de toekomst zou u kunnen zeggen. Hiermee stimuleren wij uw verkoop of verlagen hiermee de productie kosten. Snel een vraag? Stel hem dan via onze chat, of gewoon via onderstaand formulier voor vrijblijvend contact.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op

Als specialist in Artist Impressions
staat Jeroen Verduin u graag te
woord.

CG Presentations

Bel: +31 (0) 33 – 4333747
Mail: info@cg-presentations.com

Of kom langs:

Waarden 25a
3831 HA, Leusden