Portfolio,

Op deze portfolio pagina ziet u een aantal gevisualiseerde concepten die uiteen lopen van beurspresentaties, animaties tot architectuur en interieur design. Achter de schermen worden er ook wel eens gewerkt aan presentatie middelen die bijvoorbeeld product presentaties stimuleren of productie processen inzichtelijk te maken door middel van een 3D impressie

Een goede presentatie kan het winnende lot zijn.

Vandaag de dag wordt door snelle computers en slimme software de prijs voor een impressie of zo geheten “artist impression” goedkoper en kan worden ingezet voor bijvoorbeeld woningbouw, standbouw, keukens, interieuren etc.

Geef uw pitch een boost en verhoog daarmee uw slagingskans.

Wij zijn ervan op de hoogte dat standbouw bedrijven en architecten alles al in huis hebben als het gaat om het maken van de presentatie of een visualisatie te genereren. Echter geeft dit de mogelijkheid om voor kleine prijzen dit materiaal een boost te geven waardoor klanten sneller over de streep worden getrokken.

Van concept tot en met animatie.

Foto of 3D?

Links 3D, rechts foto

De 3D studio hier in Nederland

Wij mikken er op u te voorzien van concept, prototypes of ideeën. Wij visualiseren fotorealistische 3D impressies van architectuur, beursstands en producten, welke vaak nauwlijks te onderscheiden zijn van echte foto’s. Een plaatje van de toekomst zou u kunnen zeggen. Hiermee stimuleren wij uw verkoop of verlagen hiermee de productie kosten. Schroom niet contact op te nemen voor eventuele vragen.