Impressie laten maken

Als u een impressie laat maken bij CG-presenatations bent u verzekerd van kwaliteit. De impressie is een “verkoop tekening” welke de consument moet enthousiasmeren.

Als het gaat om een woning, interieur, beursstand of gebouw is het belangrijk dat de consument zich hierin kan vinden. Alleen een blauwe lucht met een zonnetje is niet voldoende en verkeerde keus in meubels kan zelfs afschrikken! Ruim 15 jaar ervaring weet CG-presentations de uitdagingen vroeg te tekkelen. Dit begint met het persoonlijk contact met de klant.

De prijzen en budgetten voor woningbouw liggen anders dan voor het presenteren van een nieuwe keuken of beursstand. Als het gaat om een pitch kan een investering om iemand over de streep te trekken. Op deze projecten specialiseren wij ons. Hier kunnen wij aan voldoen.

De term wordt ook gebruikt in wetenschap en techniek, om een grafische voorstelling aan te duiden van een constructie die nog niet vervaardigd is of van een verschijnsel dat nog niet waargenomen is of niet visueel waargenomen kan worden. Bij bouwwerken spreekt men vaak van een “architectural rendering”. Voorbeelden van deze sfeer impressies worden oa toegepast bij interieur, exterieur, vogelvlucht, maatkeukens, zonnestudie, product visualisatie, renovatie en ander presentatie materiaal.

Veel voorkomend werk waarbij we ondersteunen in het verkoopproces

Wat wij voor U kunnen betekenen?

Vul het formulier in om contact op te nemen of stuur ons een bericht via onze chat. Bellen kan ook op het nummer +31 (0) 33 – 4333747

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op

Als specialist in Artist Impressions staat Jeroen Verduin u graag te woord.

CG Presentations

Bel: +31 (0) 33 – 4333747
Mail: info@cg-presentations.com

Of kom langs: