Disclaimer

CG-presentations

Op het gebruik van deze website CG-presentations zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
CG-presentations streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat CG-presentations niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van informatie. De Juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. CG-presentations aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het
gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen CG-presentations en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
CG-presentations garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s.
Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met CG-presentations te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. CG-presentations heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan.
CG-presentations aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van CG-presentations zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
Niets uit de publicaties en uitingen op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat CG-presentations daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Wat kunnen we voor u doen?

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact opnemen voor uw project. Snel een vraag? Stel hem dan via onze chat!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op

Als specialist in Artist Impressions staat Jeroen Verduin u graag te woord.


CG Presentations

Bel: +31 (0) 33 – 4333747
Mail: info@cg-presentations.com


Of kom langs:

Waarden 25a
3831 HA, Leusden

CG-logo-l