Beursstand concept

In de standbouw wordt vaak gebruik gemaakt van een plaatje om de (toekomstige) klant te stimuleren de opdracht bij de desbetreffende standbouwer te plaatsten (pitch). De dienst die CG-presentations levert leent zich uitstekend om een stand te visualiseren. Het gaat hierbij over een verkoop tekening die wordt ingezet bij architectuur visualisatie. Hierbij speelt budget een belangrijke rol.

Tegenwoordig met de snelle computers en handige software zijn deze visualisaties betaalbaar te maken en daardoor uitstekend geschikt voor de standbouw. Wij zijn ons ervan bewust dat de standbouwer deze tekening al maakt om de klant inzicht te geven in het stand concept. Echter door deze tekening een boost te geven wordt er een foto realistisch beeld van de toekomstige stand gecreëerd. Met deze verkoop tekening wordt de klant geënthousiasmeerd en de standbouwer onderscheidt zich hiermee van de rest.

Een pitch winnen betekend voor een standbouw bedrijf vooruitgang. Professioneel presentatie materiaal is hier een onderdeel van en kan het verschil maken. Opvallen en betrouwbaarheid creëren is essentieel bij het pitchen. De beslissers printen vaak de offerte en de visualisatie om deze intern te overleggen. Door het juiste gevoel te creëren in de foto realistische impressie, is de keuze vaak snel gemaakt!

Bijna 10 jaar ervaring met stand visualisatie. Stand concept en stand ontwerp is ons niet onbekend, ook wij zijn op de hoogte van de nieuwtjes. Onze ervaring is dat de standbouwer zijn scoringskansen met pitchen aanzienlijk verhoogt. Dit moet u toch aanspreken.