3D visualisatie woning Alkmaar

Een gemeente in het centrum van de provincie Noord-Holland. Nationaal bekend wegens haar kaas dragers, prachtige omgeving en typisch Nederlandse architectuur. De architectuur visualisaties van CG-presentations lenen zich uitstekend om deze bouwkunst tot hun recht te laten komen.

Visualisatie is het vertalen van een gedachte naar een beeld, een uitdrukkingsvorm. Visualisatie kan gebruikt worden in verschillende betekenissen. Een uitgedrukt beeld, een zichtbare voorstelling van iets wat in werkelijkheid of in gedachte bestaat.

Het visualiseren van architectuur is onze specialisatie. Met ruim 15 jaar kennis en de nodige studies mogen we zeggen dat we aan de top zitten als het gaat om kwaliteit, realisme en snelheid.

Toekomstige werkelijkheid

Met de visualisaties van CG-presentaions zorgt u ervoor dat de consument een goed beeld krijgt van de toekomstige werkelijkheid. De term wordt ook gebruikt in de wetenschap en de techniek, om een grafische voorstelling aan te duiden van een constructie die nog niet vervaardigd is of van een verschijnsel dat nog niet waargenomen is of niet visueel waargenomen kan worden. Bij bouwwerken spreekt men vaak van een “architectural rendering“. Voorbeelden van deze sfeer impressies worden oa toegepast bij interieurexterieur, vogelvlucht, maatkeukens, zonnestudie, product visualisatie en ander presentatie materiaal.

Nieuwe standaard

Gedreven door de ambitie om uit te blinken in ons vak hebben wij ons ten doel gesteld de standaard te zetten in 3D ontwerp en vormgeving. Een platte organisatie gekoppeld aan lage overhead stellen ons in staat om flexibel te reageren dan wel proactief mee te denken, dit alles tegen een vergoeding waarin wij een nieuwe standaard zetten. Als het gaat om een woning, interieur, beursstand of gebouw is het belangrijk dat de consument zich hierin kan vinden. Alleen een blauwe lucht met een zonnetje is niet voldoende en verkeerde keus in meubels kan zelfs afschrikken!
Onder portfolio kunt u verschillende voorbeelden zien van artist impressions, visualisaties, animaties en product presentaties. Kijkt u eens onder het kopje “Portfolio” en bekijk hier een aantal voorbeelden