Pontsteiger

Pontsteiger is een uitzonderlijk project gelegen aan het IJ in Amsterdam. Dit prachtig ontworpen gebouw dient als “landmark” en heeft een plek in de houthaven. Met zijn 90m is het een van de hoogste gebouwen van Amsterdam, een echte toevoeging aan de skyline.

De strakke vormen gepaard met zijn imposante hoogte, gelegen aan het water levert schitterende plaatjes op.

In totaal bestaat het gebouw uit 66 luxe koopwoningen, 252 appartementen, ruim 2000m² commercie/horeca, 45 ligplaatsen voor boten en ruime parkeergelegenheid voor 263 auto’s.

CG-presentations heeft meegewerkt aan de Virtual Reality experience van de Pontsteiger. Het gebouw is nog niet af en kan slechts deels met video in beeld worden gebracht. Zo word 3D animatie ingezet om een goed beeld te krijgen van dit spectaculaire gebouw en met VR-bril krijgt men een uitstekende indruk van de ruimte.

3D VR Pontsteiger experience

Zie hier een voorbeeld van een Virtual Reality experience. Maak een tour door dit state of the art architectural landmark. Alles wat u in deze video ziet is 3D gevisualiseerd en geanimeerd. Met de video krijgt men een uitstekende indruk van het ruimtelijke gebouw.

Voor mee voorbeelden kunt u ons Youtube kanaal bezoeken:
https://www.youtube.com/channel/UCEm2DMpJQu5yGFFGiTXqxYA

Wilt u dit bekijken met een virtual reality bril? Scan de QR code met uw telefoon, of gebruik de knop in het menu van de panorama en plaats de telefoon in de bril. Het geeft een optimale ruimtelijke ervaring en een geweldige impressie van het nog niet voltooide project.

Meer weten over de VR bril? Kijk eens op “Google cardboard“. Voor overige vragen neem contact met ons op.

Klik HIER voor een voorbeeld van een standconcept, ook in VR.

Scan de code met uw telefoon om het product in virtual reality te bekijken in combinatie met een VR bril. Klik HIER voor een voorbeeld van een standconcept, ook in VR.

Pas op! Niet voor mensen met hoogtevrees.

In het voorbeeld hieronder is een enkel “frame” uit de video gepakt om het penthouse nog eens te bekijken. Dit is minder gedetailleerd dan een artist impression, maar de ruimtelijke beleving is er nog steeds en geeft een prima indruk van de woning en zijn hoogte.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van de Panotour? Neem gerust contact met ons op, service verlenen wij kosteloos.