Panorama,

Een “panorama” is een breed begrip en heeft verschillende toepassingen.  In de wereld van 3D zijn de mogelijkheden eindeloos! Creatie van omgeving, (deels) foto, video, interactieve tour, virtual reality (VR), teveel om op te noemen. Wellicht interessant voor het presenteren van uw product of dienst. Bijgaand een voorbeeld.

Op basis van een bestaande “Artist impression” is het realtief simpel een interactieve 3D panorama te maken, ook voor virtual reality. VR is op dit moment een hot item, in combinatie met een smartphone is het vandaag de dag bereikbaar voor iedereen. Het is de toekomst en nu verkrijgbaar bij CG-presentations.

Wilt u dit bekijken met een virtual reality bril? Scan de QR code met uw telefoon, of gebruik de knop in het menu van de panorama en plaats de telefoon in de bril. Het geeft een optimale ruimtelijke ervaring en een geweldige impressie van het nog niet bestaande project.

Meer weten over de VR bril? Kijk eens op “Google cardboard“. Voor overige vragen neem contact met ons op.

Klik HIER voor een voorbeeld van een standconcept, ook in VR.

Panorama VR 3D keuken

Loading...
Scan de code met uw telefoon om het product in virtual reality te bekijken in combinatie met een VR bril. Klik HIER voor een voorbeeld van een standconcept, ook in VR