Emma beursconcept

In de standbouw wordt vaak gebruik gemaakt van een schets of een eenvoudig plaatje om de opdracht bij de betreffende standbouwer geplaatst te krijgen.CG-Presentations is expert in de visualisering van de schets en zo tot een fotorealistische 3D afbeelding te komen. Succes verzekerd.

Tegenwoordig

met de snelle computers en handige software zijn onze visualisaties uitermate betaalbaar en daardoor ook bijzonder geschikt voor standbouwers en organisatoren van beurzen.

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Panorama

Een pitch winnen betekend voor een standbouw bedrijf vooruitgang. Professioneel presentatie materiaal is hier een onderdeel van en kan het verschil maken. Opvallen en betrouwbaarheid creëren is essentieel bij het pitchen. De beslissers printen vaak de offerte en de visualisatie om deze intern te overleggen. Door het juiste gevoel te creëren in de foto realistische impressie, is de keuze vaak snel gemaakt!

Navigeer met je muis in de panorama foto om een goed rond te kijken.

Bijna 10 jaar ervaring met stand visualisatie. Stand concept en stand ontwerp is ons niet onbekend, ook wij zijn op de hoogte van de nieuwtjes. Onze ervaring is dat de standbouwer zijn scoringskansen met pitchen aanzienlijk verhoogt. Dit moet u toch aanspreken.